Nauja „Jeep“ banga – nauda kiekvienam klientui

20 January 2022

 „Jeep“ pasirengę sukelti naują bangą. „Jeep Wave“ – tai nauja globali lojalumo programa, nuo šių metų pradžios startuojanti ir Baltijos šalyse. Jos privalumus įvertins kiekvienas pirkėjas – „Jeep“ rūpinasi savo klientais, nori užtikrinti mažiau rūpesčių ir išlaidų bei kuo didesnį malonumą vairuojant naują „Jeep“ automobilį.

Kaip tapti „Jeep Wave“ programos nariu? Papildomai nieko daryti nereikia, Jums tereikia įsigyti bet kurį naują „Jeep“ modelį.

Viena didžiausių „Jeep Wave“ programos teikiamų naudų – 5 metų automobilio garantija ir taip pat 5 metų (arba iki 100 000 km) nemokamas privalomųjų techninių aptarnavimų paketas. Su šiuo paketu Jūsų automobilio priežiūra taps dar paprastesnė.

Tačiau tai ne vieninteliai „Jeep Wave“ programos privalumai. Naujiems „Jeep“ pirkėjams bus prieinamos itin greitos ir kokybiškos konsultacijos. Į „Jeep Wave“ paketą įeina prioritetinė registraciją į servisą bei techninė apžiūra servise. Iškilus problemai, lojalumo programos nariams teikiama 24/7 pagalba kelyje visoje Europoje, esant reikalui jiems bus suteikiamas ir pakaitinis automobilis.

Be to, naujoji lojalumo programa padės „Jeep“ savininkams pasijausti didesnės bendruomenės dalimi. „Jeep Wave“ nariai sulauks išskirtinių kvietimų į globalius ir vietinius „Jeep“ renginius, kaip naujų modelių pristatymai, įvairūs oficialių „Jeep“ atstovybių organizuojami renginiai.

Taip pat „Jeep Wave“ nariai turės galimybę gauti pakvietimus į „Jeep Camp“ tarptautines stovyklas ar laimėti kvietimus į „Jeep“ remiamo Turino „Juventus“ futbolo klubo rungtynes.